Video : Tipsbladet
Premier League

Tidligere EfB’er i Norwich: Skal spille ny position

Jacob "Lungi" Sørensen skal spille i en mere tilbagetrukken position i Norwich, siger han.

Jacob “Lungi” Sørensen skiftede tidligere på sommeren Esbjerg fB ud med Norwich City, og i den forbindelse har han ikke blot skiftet klub, han har også skiftet position.

Mens han i Esbjerg ofte spillede foran Lasha Parunashvili på midtbanen, skal “Lungi” nu være en af de bagerste spillere på midtbanen i Norwich. Det fortæller den 22-årige dansker til engelske Eastern Daily Press.

Læs også:U21-landsholdstruppen udtaget: Jonas Wind er med

- Jeg plejede ikke at spille 6’er i Danmark, men mere som en 8’er, men jeg ser også mig selv som en 6’er, og det er positivt. Vi har arbejdet meget med taktikken på banen, så nu skal jeg lære holdets principper og den rigtige måde at presse på, og hvornår jeg skal falde tilbage, fortæller “Lungi” til mediet.

Den danske U21-landsholdsspiller blev præsenteret i Norwich i slutningen af juli, men den engelske klub havde haft et godt øje til “Lungi” siden januar, forklarer han. Det blev også tydeligt, da samtalerne blev indledt.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

- Jeg talte med Stuart Webber og Kieran Scott (sportschef og rekrutteringschef, red.) først og nogle video-fyre, og de viste mig alle mulige klip, hvor man kunne se, hvor tæt de havde fulgt mig.

- De havde gjort det ordentligt. De havde også fået baggrundsinformation om min person og min karakter fra folk, der kender mig, og hvordan jeg ville passe ind i holdet. Bagefter talte jeg med cheftræneren, og han fortalte, hvordan jeg ville passe ind, og jeg tror, vi begge havde det samme syn på det, siger Jacob “Lungi” Sørensen.

Norwich spillede i den seneste sæson i Premier League, hvor de sluttede sidst. De rykkede dermed ned i Championship med et brag. 

Læs også:Efter Ankersen-signing: Esbjerg-boss vil have flere forstærkninger