Video : Tipsbladet
Superliga

Efter Ankersen-signing: Esbjerg-boss vil have flere forstærkninger

Jakob Ankersen bliver formentlig ikke den sidste tilgang i Esbjerg fB i dette transfervindue. Sportschefen søger efter flere forstærkninger til truppen.

Da Jimmi Nagel Jacobsen skulle overtale Jakob Ankersen til at komme til Esbjerg fB, indviede han blandt andet spilleren i klubbens målsætning for næste sæson: Kun oprykning til Superliga tæller.

I bestræbelserne på at nå den målsætning skal EfB have flere forstærkninger end Ankersen. Det er i hvert fald planen for sportschefen.

- Vi forventer i hvert fald, at Jakob bliver en markant forstærkning for os. Og ja, vi holder stadig øje i markedet, om der er mulgiheder for at forstærke os yderligere, bekræfter Jimmi Nagel Jacobsen over for tipsbladet.dk.

Læs også:Esbjerg-boss jubler over Ankersen: Han havde bejlere fra højere hylder

Et godt bud på en forstærkning er islandske Andri Runar Bjarnason. Han er angriber og i øjeblikket på kontrakt i Kaiserslautern, hvor han har spillet en skuffende sæson. Han spillede blot 16 kampe med ét mål til følge.

Spørgsmålet er så, om Esbjerg også må afgive flere spillere. Klubben har allerede solgt Jacob "Lungi" Sørensen til Norwich City og blandt andet sagt farvel til anfører Markus Halsti og de spillere, der var lejet i sidste sæson: Vito Mannone, Søren Reese, Franz Brorsson, Rafal Kurzawa og Mohammed Dauda.

- I fodboldens verden er alt til salg, det ved vi alle sammen godt. Men vi er også glade for den stamme af spillere, vi har pt. Det er det udgangspunkt, vi har, siger Jimmi Nagel Jacobsen.

Læs også:Ankersen er gået fra bronzemedalje til NordicBet Liga: EfB er min klub

Truppen omfatter også de finske landsholdsspillere Joni Kauko og Pyry Soiri. De vil givetvis gerne holde sig inde i varmen forud for EM i 2021, men spørgsmålet er, om de kan det i NordicBet Ligaen. 

- Vi har kontrakter på dem for næste sæson, og det er vi voldsomt glade for. Så udgangspunktet er, at de er EfB’ere, siger sportschefen.

Transfervinduet lukker i år først den 5. oktober, så Jimmi Nagel Jacobsen og co. har god tid til at købe og sælge spillere.

Læs også:Islandsk angriber meldes på vej til Esbjerg fB

Læs også:Jakob Ankersen i overraskende skifte til Esbjerg fB

Læs også:Ambitiøs Ankersen efter klubskifte: Intet andet end Superliga gælder