Video : Tipsbladet
Premier League

United-stjerne i modvind: Eriksen er langt bedre

Manchester United-legende er ikke imponeret af Sofyan Amrabat, der vurderes til at være en langt mere begrænset fodboldspiller end Christian Eriksen.

Til tirsdagens Champions League-opgør mod FC København måtte Christian Eriksen tage plads på bænken fra kampens start, idet Manchester United-cheftræner Erik ten Hag havde foretrukket Sofyan Amrabat i startopstillingen. 

Den marokkanske lejesvend blev dog pillet ud i pausen, hvor Erik ten Hag sendte Eriksen på banen, og det viste sig at være den helt rigtige beslutning, da den danske landsholdsstjerne blev kampafgørende med sin assist til Harry Maguire. 

Og ifølge Manchester United-legenden Paul Scholes havde Christian Eriksen en kæmpe betydning, da danskeren kom ind. 

- I første halvleg føltes det som, at vi så en Europa League-kamp. Som en torsdag aften. Skidt. Anden halvleg var langt bedre, idet man sendte bedre fodboldspillere ind. Man sendte Christian Eriksen ind, en langt bedre fodboldspiller, lød det, ifølge TNT Sports, fra Paul Scholes. 

- Uden at fornærme Amrabat, for han er en defensiv spiller og han kan andre ting, men han bygger ikke spillet op. Det gør Christian Eriksen. Vi så, at der blev foretaget løb. Pludselig var Fernandes med i kampen, og det samme kan siges om Garnacho. Eriksen finder disse spillere. I en periode på 15-20 minutter lignede de igen et rigtigt hold. 

Christian Eriksen har i denne sæson blot spillet fra start i fire ud af 11 kampe for Manchester United. Ifølge Paul Scholes bør danskeren dog bruges mere mod defensivt orienterede modstandere. 

- Christian er altid positiv. Han bidrager med fodbold, og i første halvleg så vi ikke fodbold. København er et godt organiseret hold, og man er nødt til at nedbryde dem. Christian Eriksen laver de rigtige afleveringer, lyder det fra Scholes. 

Manchester United spiller igen søndag eftermiddag, hvor Manchester City gæster Old Trafford.