Foto: IMAGO
Premier League

Vil give mening for alle: De bør hente Ramsdale

Newcastle skulle være interesserede i Aaron Ramsdale, der ikke har udsigt til meget spilletid under Mikel Arteta i Arsenal.

Aaron Ramsdale kan være på vej til Newcastle.

Den engelske keeper får i hvert fald ikke meget spilletid i Arsenal, og ifølge Daily Mail skulle Eddie Howe have vist ineresse i at hente den 25-årige keeper til Nordøstengland. 

En transfer, der ifølge begge værter på talkSPORT, Ally McCoist og Jeff Stelling, ville give god mening, selvom Nick Pope burde frygte for sin plads.

- Ja, det ville give mening for alle parter, selvom det ville skabe lidt sund konkurrence til Nick Pope, når han er klar. Det vil især give god mening for Aaron Ramsdale. 

Aaron Ramsdale stod de første fire kampe i sæsonen, men siden er det kun blevet til to ud af 25 kampe for sidste sæsons førstekeeper i klubben. Begge kampe faldt mod Brentford, da David Raya ikke er berettiget til at spille mod klubben, der på papiret stadig ejer ham indtil sommer. 

Det ville da heller ikke være første gang, at Eddie Howe køber Aaron Ramsdale. Det samme gjorde han tilbage i 2019, hvor Ramsdale byttede AFC Wimbledon ud med Bournemouth. Så meget tyder altså på at den nuværende Newcastle-træner er stor beundrer af den engelske keeper.