Video : Tipsbladet
La Liga

Arthur er væk: Barcelona indleder disciplinærsag mod brasilianeren

Det var ikke til at få øje på Arthur både mandag og tirsdag i Barcelona.

Den brasilianske midtbanespiller Arthur Melo ser ud til at være godt i gang med at få en grim afslutning på sin tid i FC Barcelona. I de seneste par dage har han ikke vist den store interesse for sin nuværende klub. 

Det melder de to spanske sportsaviser Marca og Sport.

Læs også:Medier: Solgt Barca-stjerne nægter at spille Champions League

Begge beretter om, at Arthur ikke mødte op til klubbens coronatest mandag, og tirsdag dukkede han ikke op til træning i klubben. Derfor forbereder den catalanske klub nu en disciplinærsag mod spilleren. Der bliver derfor ikke tale om, at man vil bryde kontrakten med ham.

Det bliver samtidig meldt, at Arthur end ikke er kommet til Spanien endnu, og derfor skulle det irriterere klubben, at han ikke har ville finde et kompromis med dem. Dermed ender det nu med, at han får en bøde, forlyder det.

Læs også:Eksklusivt interview – Evertons danske stjerneskud Sebastian Kristensen

Arthur skulle være meget frustreret over, at han eftersigende skulle være tvunget til at skifte til Juventus, selvom han egentlig helst ville være blevet i klubben. 

Skiftet til Juventus er desuden en del af en større handel, hvor Miralem Pjanic ryger den anden vej. Nu ser det ud til, at han ikke kommer med i kampen mod Napoli i Champions League-ottendedelsfinalen.

Læs også:Napoli-boss: Har ikke modtaget nogle bud på Koulibaly

Læs også:Bartomeu åbner op om Messis fremtid

Læs også:Kroos om Bale-ballade: Ved ikke om han er sur eller hvad der sker