• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Andreas Arp

Dembélés disciplinproblemer fortsætter: Barca-profiler utilfredse

Dembélés disciplinproblemer fortsætter: Barca-profiler utilfredse
Foto: Getty Images

Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo er Ousmane Dembélés problemer med at være disciplineret nu nået dertil, hvor også flere spillere i omklædningsrummet er blevet trætte af franskmandens attitude.

Af Andreas Arp

Det blev diskuteret flittigt, da den unge franske Borussia Dortmund-spiller Ousmane Dembélé sidste sommer strejkede fra træning for at gennemtvinge et skifte til FC Barcelona.

Den nu 21-årige kantspiller fik under alle omstændigheder sit ønske tvunget igennem, men har lige siden haft det svært ved at slå til i den spanske storklub. Sommeren var derfor fyldt med historier om, at franskmanden allerede kunne være på vej væk, men Dembélé spillede flot i sæsonstarten, og så forstummede al snak om et Barcelona-exit for en stund. 

Formkurven begynder dog igen at være nedadgående for Dembélé, og i den seneste uge har der så været forlydender i det spanske om, at manager Ernesto Valverde har mistet tiltroen til det franske stortalent. 

Den manglende tiltro skyldes angiveligt disciplinære problemer, og den spanske avis Mundo Deportivo skriver nu, at problemerne fortsætter, og at flere markante profiler i omklædningsrummet har klaget til Valverde over spillerens attitudeproblemer de seneste par måneder. Dembélé har efter sigende store problemer med at møde til træning til tiden og spise ordentligt, og FC Barcelonas tilbud om både privat kok og chauffør er blevet afvist af kantspilleren. 

Forholdet mellem Valverde og Dembélé eskalerede angiveligt efter kampen mod Sevilla, hvor Dembélé i forbindelse med Messis skade skulle bruge 10 minutter på at gøre sig klar til at komme på banen. Det betød helt praktisk, at Barcelona måtte spille 10 minutter med en mand i undertal, og Dembélés miserable indhop derefter hjalp heller ikke på Valverdes tiltro til sin dyre franskmand. 

Netop derfor valgte Ernesto Valverde også at lade Ousmane Dembélé se hele midtugens Champions League-brag mod Inter fra bænken som straf, skriver Mundo Deportivo.

Næste kamp for FC Barcelona er mod ærkerivalerne fra Real Madrid. Der er kampstart søndag på Camp Nou klokken 16.15. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus