Video : Tipsbladet
La Liga

Holdkammerat om Sisto: Det lader til at være noget alvorligt

Celta Vigo-spilleren Iago Aspas er bekymret for sin danske holdkammerat Pione Sisto.

Hvordan Pione Sisto har det, ved kun Pione Sisto selv, men den tidligere landsholdsspillers gøren og laden på især sociale medier i øjeblikket giver et indtryk af, at han har nogle mentale problemer.

Pione Sisto har blandt andet kaldt sig selv "den mest hadede person i Danmark", og han har tiltrukket sig opmærksomhed ved blandt andet at give sig i kast med en diæt, hvor han kun måtte spise frugt. Desuden kammer Sistos Instagram over med motiverenede citater, og i ferien er han begyndt at følge en række guruer inden for alternativ medicin. 

På klubholdet Celta Vigo lægger angriberen Iago Aspas ikke skjul på, at Pione Sisto bekymrer ham.

- Sidste år grinede vi af de her ting, men det lader til at være noget alvorligt, og jeg går ud fra, at klubben har kontakt med ham, siger Aspas til Radio Galega og fastslår, at Sistos udfordringer efter hans mening har smittet af i præstationerne på banen.

For nyligt udtrykte også landstræner Åge Hareide også bekymring for Pione Sisto.

- Jeg ville ønske, jeg kunne svare helt konkret på, hvordan han har det. Han har været ude af holdet i Celta Vigo, så fodboldmæssigt er situationen ikke tilfredsstillende i forhold til landsholdet. Jeg har inviteret ham til at træne med os. Dels for at tale med ham og så han kan være sammen med os, for vi vil ikke miste kontakten til ham, men Pione meddelte, at han havde mest brug for hvile. Det må vi acceptere.

- Jeg håber ikke, der er nogen, der hader Pione, for det er verdens fineste fyr. Jeg er ikke selv på sociale medier, så det er umuligt for mig at vide, om der har været noget der, og hvorfor han siger sådan noget. Jeg håber ikke, han føler, han er hadet, for det er han ikke. At man har en dårlig landskamp sker for alle. Pione har så mange gode ting i sig, at det er vigtigt at bakke ham op. Og det har vi gjort, lød det fra Åge Hareide.

Pione Sisto ønsker ikke at udtale sig til pressen i øjeblikket.