Video : Tipsbladet
La Liga

Medie: Messi er tættere på at forlade Barcelona end at blive

Lionel Messi skulle eftersigende have gjort det klart overfor den nye Barcelona-træner Ronald Koeman, at han overvejer at rykke videre.

Barcelona sluttede sæsonen af med at miste pusten i duellen med Real Madrid om det spanske mesterskab, og ondt blev kun værre, da de efterfølgende tabte med 2-8 til Bayern München i Champions League-kvartfinalen.

Det kostede både cheftræner Quique Setien og sportsdirektør Eric Abidal jobbet. Det kan dog ende med, at der er endnu flere på vej væk fra den catalanske storklub, selvom det for deres vedkommende vil være frivilligt.

Læs også:Higuain advarer Messi: Du bliver sparket ned uden at få frispark

En af dem er Lionel Messi, der er blevet rygtet væk fra klubben på det seneste. Han skulle endvidere have informeret den nye Barcelona-træner Ronald Koeman, at han ikke er sikker på at blive.

Det melder det catalanske medie RAC1. 

Læs også:Barcelona-præsident afslører: Vi har valgt Koeman som træner

Her bliver der peget på, at Messi helt præcist skulle have fortalt den hollandske cheftræner, at han ser sig selv som en spiller, der er tættere på at forlade klubben end at blive hos dem i den kommende sæson.

For Lionel Messi vil et skifte væk fra Barcelona også betyde, at han kommer til at spille for en anden klub, siden han ankom som 13-årig.

Læs også:Officielt: Barcelona fyrer også Abidal

Læs også:Ydmygelsen får konsekvenser: Barca sætter næsten hele truppen til salg

Læs også:Kaos i Barcelona: Spillerne kræver præsidentvalg og Xavi som træner