Officielt: Martin Braithwaite i sensationelt skifte til Barcelona
Foto: Getty Images
La Liga

Officielt: Martin Braithwaite i sensationelt skifte til Barcelona

Så er det officielt - Martin Braithwaite skifter fra Leganés til mægtige FC Barcelona. Transferen er netop blevet bekræftet fra officiel hånd.

Den måske mest overraskende transfer nogensinde med en dansk fodboldspiller er endelig en realitet.

FC Barcelona har netop bekræftet, at Martin Braithwaite skifter med øjeblikkelig virkning. Storklubben har her til formiddag betalt danskerens frikøbsklausul på 134 millioner kroner, og Braithwaite har forhandlet sine personlige vilkår på plads.

Dermed er den 28-årige offensivspiller nu holdkammerat med superstjerner som Gerard Pique, Sergio Busquets og Lionel Messi, og Martin Braithwaite kan allerede debutere på lørdag, når Barcelona møder bundholdet Eibar. 

FC Barcelona har fået Ousmane Dembélé skadet resten af indeværende sæson, og derfor har katalanerne fået grønt lys til at hente en spiller udenfor transfervinduets åbning. En transfer har dog været betinget af, at Barca skulle købe en spiller i en anden spansk klub. 

På den måde endte Martin Braithwaites navn på blokken, og nu er angriberen altså en del af en meget eksklusiv klub af danskere, der har repræsenteret mægtige FC Barcelona. Tidligere har Allan Simonsen, Michael Laudrup, Ronnie Ekelund og Thomas Christiansen også haft hjemmebane på Camp Nou. 

FC Barcelona oplyser, at Martin Braithwaite har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024. 

.

Læs også:Middlesbrough-manager: Jeg ønskede at beholde Braithwaite

Læs også:Medie: Her er Martin Braithwaites trøjenummer i FC Barcelona

Læs også:Ekspert går mod strømmen: Braithwaite til Barca er slet ikke så chokerende

Læs også:Anmodning afvist: Leganes må ikke hente Braithwaite-erstatning

Læs også:Middlesbrough-journalist: Fans er i chok og ligeglade med Braithwaite