• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Avis: Brøndby IF var på besøg

Foto: SC União Torreense

Tipsbladet kunne for nyligt fortælle om dansk interesse for Marvin Elimbi, og nu puster portugisiske medier mere liv i forbindelsen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Tipsbladet kunne torsdag fortælle, at FC Nordsjælland, Brøndby IF og Viborg FF har et godt øje til den franske forsvarsspiller Marvin Elimbi.

Han spiller til dagligt i den næstbedste portugisiske række hos Torreense, som han skiftede til fra Strasbourg denne sommer. Her er han startet sæsonen som fast mand og har gjort en rigtig god figur.

Det har den danske trio også bemærket, og nu tilføjer portugisiske Record så nyt til interessen fra Superligaen. De erfarer, at Brøndby IF for nyligt var nede for at syne Marvin Elimbi i en kamp mod Oliveirense.

Ifølge Tipsbladets oplysninger er forventingen også, at FC Nordsjælland inden længe vil tage turen til Portugal for at se den fysisk stærke stopper i aktion.

20-årige Marvin Elimbi underskrev denne sommer en treårig aftale med Torreense, som ifølge A Bola indeholder en frikøbsklausul i omegnen af 37 millioner kroner.

Derfor har den portugisiske klub gode kort på hånden, hvis man når ind i en forhandlingssituation til januar eller næste sommer.

Marvin Elimbi er startet sæsonens første fem ligakamp, som har kastet ti ud af 15 mulige point af sig. Aktuelt indtager man fjerdepladsen med blot tre point op til førerholdet Avs FS.