• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Chelsea har senegalesisk stjerne i kikkerten

Foto: Getty Images

Ifølge den engelske avis Daily Mirror overvejer Chelsea lige nu muligheden for at hente Napoli-stjernen Kalidou Koulibaly.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er lagt op til en travl sommer på transfermarkedet i Chelsea, hvor man har sagt farvel til folk som Antonio Rüdiger, Romelu Lukaku og Andreas Christensen. 

Derfor skal der især hentes defensive forstærkninger ind, og Chelsea har i de seneste dage derfor også jagtet spillere som Matthijs de Ligt og Jules Koundé. 

Der er dog tale om to dyre spillere, og ifølge Daily Mirror har Chelsea derfor også kig på et alternativ, der bør kunne hentes en del billigere. 

Der er tale om Napoli-forsvarsgeneralen Kalidou Koulibaly, der i årevis har været rygtet væk fra den syditalienske klub. Den 31-årige Koulibaly har kontraktudløb næste sommer, og dermed vil Napoli muligvis være interesseret i et salg denne sommer, så man ikke mister profilen på en fri transfer næste sommer. 

Også offensivt arbejder Chelsea i disse dage på at hente nye kræfter ind. Raheem Sterling er angiveligt Thomas Tuchels førsteprioritet denne sommer, og en handel ser ud til at kunne realiseres, da Manchester City ikke vil stå i vejen for den engelske landsholdsspiller, der har et enkelt år tilbage af sin kontrakt. 

Har du planer om en fodboldtur til nogle af Europas store ligaer? Så tjek portalen Visit Footbal, hvor du kan sammenligne tilbud og priser for ture til Premier League, Bundesligaen, La Liga og Serie A