Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Endnu en storklub indleder jagt på Mané

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er Bayern München ikke den eneste storklub, der lige nu arbejder på at hente Sadio Mané.

Af Lars Gram-Hanssen

Sadio Manés kontrakt med Liverpool udløber om et år, og senegaleseren er nu begyndt at tiltrække interesse fra flere storklubber. 

Mandag reporterede Sky Germany således, at Bayern München jagter den 30-årige Mané, men ifølge den spanske avis Mundo Deportivo er de tyske mestre ikke den eneste bejler til Mané. 

Således skriver Mundo Deportivo, at FC Barcelona nu også har indledt jagten på Sadio Mané. Ifølge avisen er Liverpool-stjernen selv meget interesseret i at skifte til FC Barcelona, fordi senegaleseren angiveligt føler, at han i den spanske klub vil have en større chance for at vinde Ballon d'Or. 

Ifølge Mundo Deportivo er FC Barcelona-ledelsen i gang med at undersøge mulighederne på transfermarkedet, efter at førsteprioriteten Erling Haaland i stedet har valgt at tage til Manchester City. 

Robert Lewandowski har været nævnt som en spiller, som FC Barcelona angiveligt også har i kikkerten, men Bayern München har angiveligt afvist at forhandle om polakken. Spørgsmålet er så, om Liverpool er klar til at sælge Sadio Mané, der alternativt kan forlade Anfield på en fri transfer næste sommer.