• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Efter Messi: Miami vil hente endnu en superstjerne

Foto: Getty Images

Lionel Messi får formentlig selskab af flere andre stjerner i Inter Miami.

Af Lars Gram-Hanssen

De var holdkammerater i Barcelona i seks sæsoner, og snart kan Lionel Messi og Luis Suárez igen tørne ud for samme klub. 

Lionel Messi blev officielt præsenteret i Inter Miami onsdag, og nu forlyder det, at Florida-klubben ønsker at hente flere stjernenavne. 

Ifølge det argentinske medie TyC Sports ønsker Inter Miami nemlig at sikre Lionel Messis trivsel ved at hente flere af argentinerens tidligere holdkammerater til klubben. 

Luis Suárez er på kontrakt i den brasilianske klub Gremio, men ifølge TyC Sports vil Inter Miami forsøge at hente den 36-årige uruguayaner, der nåede at score 195 mål i 283 kampe for Barcelona. 

Derudover vil Inter Miami også forsøge at hente Sergio Busquets og Jordi Alba, der begge forlader Barcelona denne sommer. 

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano kan også den argentinske landsholdsstjerne Angel Di Maria være på vej til Inter Miami. 

Florida-klubben er i øvrigt tæt på at ansætte den tidligere Barcelona-træner Gerardo 'Tata' Martino, efter at man i sidste uge valgte at fyre Phil Neville. 

Inter Miami ligger i øjeblikket på sidstepladsen i Eastern Conference i MLS.