Video : Tipsbladet
Rygter

Manchester United klar med nyt kæmpebud på Højlund

Ifølge den engelske avis The Telegraph er Manchester United klar med et nyt bud på det danske stjerneskud.

Der har i de seneste uger været en hed flirt mellem Manchester United og Rasmus Højlund, og nu er den engelske gigantklub angiveligt klar til at tage endnu et skridt for at slå kløerne i den danske landsholdsbomber. 

Erik ten Hag og kompagni har angiveligt fået et bud afvist på 260 millioner kroner, men nu er de klar med et et nyt kæmpebud. 

Ifølge den store engelske avis The Telegraph er 'The Red Devils' nu klar til at smide 50 millioner pund, svarende til 435 millioner kroner, efter den danske fantomangriber. 

Italienske medier har tidligere meldt, at Atalanta skulle kræve i omegnen af 300-350 millioner for Højlund, og den enorme pose penge fra Manchester-klubben vil derfor med al sandsynlighed være nok for at få nallerne i den 20-årige spydspids. 

Ifølge The Telegraph kan handlen dog efter al sandsynlighed først komme i stand efter, at der er kommet afklaring omkring salget af klubben, og der kan derfor gå en rum tid, før man kan skrive under på aftalen. 

Skulle det tidligere FCK-talent blive solgt for det omtalte beløb, ville han blive den dyreste dansker nogensinde med en pæn margin. I skrivende stund tilhører denne hæder Joachim Andersen, der blev solgt til Lyon for 225 millioner kroner i 2019.

Rasmus Højlund har braget ind på scenen i denne sæson for Atalanta, og det har længe stået klart, at han med al sandsynlighed var på vej til en større adresse. 

Danskeren har lavet ni mål i Serie A, og har desuden imponeret stort i landsholdspauserne, hvor han har lavet mål på samlebånd. 

Højlund har lynet seks gange for Danmark i sine fem optrædener.