• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Brentford jagter dyr dansk landsholdsprofil

Foto: Getty Images

Ifølge det tyske medie Sport1 er Brentford interesseret i at hente en dansk stjerne til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Meget tyder på, at Jesper Lindstrøm til sommer siger farvel til Bundesligaen, hvor den tidligere Brøndby-spiller har udviklet sig til en profil for Eintracht Frankfurt. 

Og Premier League kan meget vel blive den næste destination for den 23-årige Lindstrøm, der i øjeblikket sidder ude med en ankelskade. 

Den tyske journalist Christopher Michel skrev tidligere tirsdag på Twitter, at Arsenal er blandt de klubber, der har henvendt sig til Eintracht Frankfurt med henblik på at købe Jesper Lindstrøm. 

Arsenal er dog ikke den eneste Premier League-klub, der har snøren ude efter den danske kantspiller. Det tyske medie Sport1 skriver nemlig nu, at også Brentford er interesseret i at hente Jesper Lindstrøm. 

Lindstrøm vil i Brentford kunne blive holdkammerat med fem andre danskere i Mathias Jensen, Christian Nørgaard, Mikkel Damsgaard, Mathias 'Zanka' Jørgensen og Mads Roerslev. 

Ifølge Sport1 er Eintracht Frankfurt interesseret i at sælge Jesper Lindstrøm til sommer, idet Bundesliga-klubben har vurderet, at danskeren har nået sit maksimale niveau for nuværende, og at sommerens transfervindue derfor er det rette tidspunkt at sælge. 

225 millioner kroner vil være nok til at hente Jesper Lindstrøm, skriver Sport1.