• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Planlægger at hente Victor Jensen

Foto: Getty Images

Hos de græske guldaspiranter har man store transferplaner til januar, som involverer danske Victor Jensen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Victor Jensen har brilleret i norske Rosenborg BK, hvor han har været udlejet fra Ajax i 2022.

Danskeren har siden 2017 været ejet af Ajax, men han har endnu til gode at slå igennem i Holland. Han har tilgengæld fået et gennembrud i Rosenborg, men det er stadig uvist, om hollændernes cheftræner, Alfred Schreuder, har danskeren med i sine planer til foråret.

I Grækenland holder Panathinaikos af den grund øje med danskerens situation. Den græske storklub er på jagt efter mesterskabet og i den forbindelse vil man opruste til januar med en midtbane- og kantspiller, skriver det græske medie sportdog.

Siden i sommer har Panathinaikos været ude efter Jacob Steen Christensen fra FC Nordsjælland, mens Strømsgodsets Johan Hove også er havnet på indkøbslisten. Nu er Victor Jensen så den seneste tilføjelse.

Sportdog skriver, at en handel mellem Panathinaikos og Ajax kan have to mulige udfald. Enten vil Panathinaikos leje 22-årige Victor Jensen frem til sommer med en indbygget købsoption i aftalen.

Den anden mulighed er, at man køber ham fri i Ajax for et mindre beløb, hvor man så tilføjer en stor videresalgsklausul i kontrakten, så Ajax den vej igennem kan tjene på ham ved et fremtidigt salg.

Victor Jensen har i denne sæson leveret stort for Rosenborg BK, der sluttede på tredjepladsen i Eliteserien. Fem mål og samme antal assists blev facit på opholdet i Norge. Kontrakten med Ajax løber frem til 2024.

Tidligere har Victor Jensen til Adresseavisen udtalt sig om sin fremtid, som godt kan kategoriseres som uvis. Læs mere om det HER.