• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Storklub i Højbjerg-dilemma

Foto: Getty Images

Ifølge italiensk medie står Juventus i øjeblikket i et lille dilemma, idet den italienske storklub skal finde ud af, om man vil gå efter Pierre-Emile Højbjerg til januar eller først til næste sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Pierre-Emile Højbjergs tid i Tottenham ser ud til at lakke mod enden, og den danske landsholdsstjernes næste destination kan meget vel blive Serie A. 

Højbjerg bekræftede i sidste uge overfor Ekstra Bladet, at han har sagt farvel til sin agent, og mandag skrev Corriere della Sera så, at Tottenham-danskeren er på blokken i Juventus. 

Også Calciomercato skriver nu om Juventus' interesse for Pierre-Emile Højbjerg, og ifølge mediet står Torino-klubben i øjeblikket i et dilemma, i forhold til, om man skal hente den danske midtbanespiller til januar eller først til næste sommer. 

Juventus står i øjeblikket i en uvis situation, idet Paul Pogba risikerer at blive ramt af en lang dopingkarantæne. Ifølge Calciomercato har Pierre-Emile Højbjerg den rette profil for Juventus, idet danskeren besidder den nødvendige erfaring, lederskab og spillemæssige kvalitet. 

Pierre-Emile Højbjerg, der har kontrakt med Tottenham frem til 2025, har indtil videre ikke spillet fra start i Premier League i denne sæson, hvor Tottenham-cheftræner Ange Postecoglou har foretrukket andre spillere på midtbanen.