• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Thomas Frank øjner dansk landsholdsbomber

Foto: Getty Images

Brentford har angiveligt danske Jonas Wind på blokken, skriver 90min.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Brentford må indtil den 17. januar næste år undvære topscorer Ivan Toney på grund af brud på bettingreglerne hos det engelske fodboldforbund.

Selvom man snart kan se frem til at have sidste sæsons målkonge tilbage igen, så ser man også ind i en fremtid, der ikke nødvendigvis inkluderer den 27-årige skarpskytte.

Chelsea skulle være interesseret i at bringe Ivan Toney ind til januar, og det kunne sagtens være det rigtige tidspunkt at sælge. Og sker det, så må Brentford naturligvis være parate på at agere på transfermarkedet.

Og den proces er ifølge mediet 90min allerede i gang. De erfarer, at Thomas Frank og co. har den danske angriber Jonas Wind på blokken. AZ Alkmaars græske bomber Vangelis Pavlidis er ligeledes et emne, og det samme er Marcos Leonardo fra Santos.

Set med danske briller er det klart mest interessante navn Jonas Wind. Angriberen har været i forrygende form i denne sæson, hvor han har scoret seks gange i fem kampe for Wolfsburg. Også på landsholdet blev det til mål under seneste samling mod San Marino.

24-årige Jonas Wind skiftede fra FC København til Wolfsburg for omkring 90 millioner kroner for halvandet år siden. Og nærmest fra dag et leverede landsholdsangriberen, indtil skader blev en del af hverdagen.

Nu har angriberen fået en forrygende start på denne sæson, og foruden interesse fra Brentford, så er der formentlig mange andre klubber, som også har noteret sig danskerens navn.

- Wolfsburg er kommet godt fra start. De gør det rigtig godt i øjeblikket, og har en mand i Jonas Wind, der ofte rammer målet. Som altid har vi brug for en god præstation, og vi vil gøre det svært for dem, siger cheftræner i Dortmund, Erdin Terzic, der i denne weekend møder Wolfsburg, og han har i hvert fald noteret sig brandvarme Jonas Wind.

Jonas Wind er fortsat på kontrakt i Wolfsburg frem til sommeren 2026.