• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mads Bye Marboe

Rygtebørs: Argentiner med opråb til danske klubber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Af Mads Bye Marboe

Mohammed Kudus fra Ajax til Tottenham
Note: Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus har tiltrukket sig interesse fra Tottenham. De har angiveligt holdt øje med midtbanespilleren det seneste halve år, og de håber på, at manglende spilletid det seneste stykke tid i Holland kan lokke ham til et skifte.
Kilde: Ghanaweb
Sandsynlighed: Under middel

James Maddison fra Leicester til Newcastle
Note: Newcastle har angiveligt allerede fået et bud afvist af Leicester på James Maddison. Derfor har klubben fortalt Newcastle, at de skal hoste op med 533 millioner kroner, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at hente ham.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel

Alex Telles og Eric Bailly fra Manchester United til Sevilla
Note: Manchester United vil gerne rydde op, mens Sevilla leder efter erstatninger for Jules Koundé og Diego Carlos, som man har sendt afsted denne sommer. Derfor har de kastet deres kærlighed over Manchester Unitoed-duoen Eric Bailly og Alex Telles. Bailly har også interesse fra Fulham, AS Roma og AC Milan.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Middel

Santiago Lebus fra AB Argir til dansk fodbold
Note: På færøerne render den argentinske midtbanespiller Santiago Lebus rundt hos AB Argir, men hans aftale med klubben udløber til oktober. Derfor siger han i et interview til El Litoral, at drømmen er at tage det næste skridt: "Jeg vil spille for en dansk klub, det var også aftalt, men det gik galt i sidste øjeblik. Mod slutningen af året kigger jeg efter, hvad der igen kan ske i Danmark". Det må helt klart være et opråb til danske klubber fra den 26-årige midtbanespiller, så er det op til dem, om de vil hente ham. Han har ifølge eget udsagn været tæt på, inden han havnede på Færøerne.
Kilde: El Litoral
Sandsynlighed: Middel

Leandro Paredes fra PSG til Juventus
Note: Juventus er i forhandlinger med Paris Saint-Germain om Leandro Paredes. Hvis italienerne tilbyder 150 millioner kroner, bliver handlen en realitet. Argentineren vil gerne til klubben.
Kilde: TyC Sports
Sandsynlighed: Middel

Arthur fra Juventus til Valencia
Note: Arthur er klar til at skifte til Valencia på en lejeaftale. Den spanske klub forhandler nu med Juventus om, hvordan man skal fordele betalingen af brasilianerens løn.
Kilde: Tuttomercatoweb
Sandsynlighed: Middel

Cristiano Ronaldo fra Manchester United til Atlético Madrid eller Napoli
Note: Atlético Madrid og Napoli er i øjeblikket de bedste bud på Cristiano Ronaldos næste klub, skulle han forlade Manchester United. Selvom Atléticos præsident har afvist det, er Diego Simeone en stor beundrer af portugiseren.
Kilde: Diario AS
Sandsynlighed: Under middel

Marc Cucurella fra Brighton til Chelsea
Note: Chelsea har efter sigende accepteret at betale de næsten 440 millioner kroner, Brighton forlanger for Marc Cucurella, hvorfor et skifte ser ud til at nærme sig for spanieren, der også har været rygtet til Manchester City.
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Over middel

Kepa Arrizabalaga fra Chelsea til Napoli
Note: Chelsea og Napoli er blevet enige om en lejeaftale, der sender Kepa Arrizabalaga til det syditalienske. Kun Champions League- og top fire-bonusser mangler at blive diskuteret.
Kilde: Gianluca Di Marzio
Sandsynlighed: Over middel

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.