• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet

Rygtebørsen: Vil give Messi 1,6 milliard om året

Foto: Shaun Botterill

Tipsbladet er nu klar med torsdagens første omgang rygter til dig.

Af Tipsbladet

Lionel Messi fra Paris Saint-Germain til en klub i Saudi-Arabien
Note
: Hold på hat og briller - en klub i Saudi-Arabien skal være klar til at tilbyde Lionel Messi 1,6 milliarder kroner om året, når han til sommer har kontraktudløb i Paris Saint-Germain.
Kilde: Marca
Sandsynlighed: Under middel

Ruben Loftus-Cheek fra Chelsea til AC Milan eller AS Roma
Note
: Chelsea skal være klar til at sælge midtbanespilleren, selv om han har spillet en del i denne sæson. Den 27-årige englænder er der interesse for fra både AC Milan og AS Roma, og så er der også fem Premier League-klubber, der viser interesse.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel

Niclas Füllkrug fra Werder Bremen til West Ham
Note
: Den tyske angriber var lidt overraskende med til VM i Qatar, hvor han også formåede at komme på tavlen for Tyskland mod både Spanien og Costa Rica. Han er blevet 30 år, men London-klubben West Ham skal være interesseret.
Kilde: Sport Bild
Sandsynlighed: Middel

Randal Kolo Muani fra Frankfurt til Manchester United
Note: Det er ingen hemmelighed, at Erik ten Hag gerne vil have en ny angriber. Og nu kigger Premier League-klubben mod Bundesligaen. Her har de fået et godt øje til Randal Kolo Muani, som er holdkammerat med Jesper Lindstrøm. Manchester United er parate til at sprænge banken og betale i omegnen af svimlende 890 millioner danske kroner for frontløberen. 
Kilde: Bild. 
Sandsynlighed: Under middel. 

Paul Pogba forlader ikke Juventus til sommer
Note: Franskmandens comeback til Serie A-klubben har været et sandt mareridt, og midtbanespilleren har blot spillet 30 minutter i Italiens bedste fodboldrække siden skiftet fra Manchester United sidste sommer. Derfor har der været spekuleret i, om Juventus river Paul Pogbas kontrakt over. Står det til hovedpersonen, spiller han dog også i storklubben efter sommerferien. 
Kilde: 90 min. 
Sandsynlighed: Middel.  

Ilkay Gündogan fra Manchester City til FC Barcelona
Note: Noget kunne tyde på, at tyskeren forlader Etihad Stadium til sommer, når aftalen med Manchester City udløber. Og Premier League-stjernens næste arbejdsgiver kan sagtens hedde FC Barcelona. I hvert fald har Ilkay Gündogan allerede talt med Xavi, som er cheftræner på Camp Nou. 
Kilde: AS i Spanien. 
Sandsynlighed: Middel. 

Manu Kone fra Mönchengladbach til Chelsea
Note: London-klubben er interesseret i midtbanespilleren fra Frankrig, men det samme er Paris St. Germain, så det hele kan ende med en transferkamp til sommer. 
Kilde: Football Insider. 
Sandsynlighed: Middel.