Torsdagens rygtebørs: United genoptager jagt på PSG-midt
Foto: Getty Images
Rygter

Torsdagens rygtebørs: United genoptager jagt på PSG-midt

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Idrissa Gueye fra PSG til Manchester United
Note: Manchester United blev kædet sammen med Idrissa Gueye, inden midtbanespilleren forlod Everton til fordel for Paris Saint-Germain sidste sommer. Denne sommer har Ole Gunnar Solskjær og co. angiveligt tænkt sig at genoptage jagten.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le10 Sport

Douglas Luiz fra Aston Villa til Arsenal
Note: Arsenal overvejer at byde på 22-årige Douglas Luiz, men det forlyder samtidig, at Manchester City har en tilbagekøbsklausul på Aston Villa-spilleren, som man kan finde på at udløse.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Ismael Bennacer fra AC Milan til Manchester City
Note: Manchester City er ivrige efter at få Ismael Bennacer til klubben, men også Paris Saint-Germain jagter Milan-styrmanden. Italienerne forlanger efter sigende i omegnen af 370 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Le10 Sport

Luka Jovic fra Real Madrid til Newcastle (leje)
Note: Newcastles scouts arbejder ud fra, at klubben ikke bliver købt af den saudiarabiske rigmand, men de forsøger alligevel at hente Luka Jovic til klubben på en lejeaftale fra Real Madrid.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Shields Gazette

Pierre-Emerick Aubameyang får ny aftale i Arsenal
Note
: Angriberen fra Gabon har blot et år tilbage af sin kontrakt med Arsenal, men han kan se frem til at få et nyt kontrakttilbud fra London-klubben inden længe. Arsenal vil tilbyde en lønforhøjelse til knap to millioner kroner om ugen. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Telegraph

Reinier fra Real Madrid til Bayer Leverkusen (leje)
Note
: Kai Havertz’ dage i Bayer Leverkusen ser ud til at være talte, og afløseren kan findes i Real Madrid. Leverkusen lurer således på at leje brasilianske Reinier, 18 år, som ikke har udsigt til spilletid på Madrids førstehold endnu.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Kepa Arrizabalaga og David Silva til Valencia
Note
: Valencia har store planer for sommerens transfervindue, og de indebærer efter sigende at hente en klublegende i form af David Silva fra Manchester City. Silva står uden kontrakt denne sommer efter ti år i Manchester. Valencia vil angiveligt også have den spanske keeper Kepa fra Chelsea. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: 90min

Milot Rashica fra Werder Bremen til Dortmund
Note
: Jadon Sancho er måske snart fortid i Dortmund, og klubben skulle være begyndt at kigge på mulige afløsere. En af dem er Milot Rashica fra Werder Bremen,  der også har været rygtet til Premier League og RB Leipzig efter en god sæson i Bremen. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Læs også:Medie: Fransk klub lurer på Liverpool-flop

Eric Garcia fra Manchester City til FC Barcelona
Note
: Barcelona har ikke opgivet at hente Eric Garcia tilbage til Spanien. Den spanske storklub skulle være klar til at bytte Nelson Semedo for Joao Cancelo i en byttehandel, hvor Eric Garcia også skal indgå. Den 19-årige stopper har imidlertid fået en del spilletid for nylig og ser ud til at indgå i Pep Guardiolas planer.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Læs også:Avis: Napoli klar med stort bud på Sørloth