Video : Tipsbladet
Rygter

Trænerrokader i PL: Frank kan overtage for Klopp

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Thomas Frank fra Brentford til Liverpool
Note: 
Det er langt fra første gang, at danske Thomas Frank bliver sat i forbindelse med det ledige trænersæde i Liverpool til sommer, hvor portugisiske Ruben Amorin da også er favorit til at overtage. Men skulle det ikke lykkes, vil Liverpool angiveligt kigge mod danske Thomas Frank som en mulig erstatning for Jürgen Klopp.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Teamtalk 

Thomas Tuchel fra Bayern München til Manchester United
Note:
Men her stopper trænerspekulationerne ikke. Bayern München står nemlig også uden cheftræner til sommer, hvor Thomas Tuchel har annonceret, at han ikke længere fortsætter. Den tyske træner vil dog være interesseret i jobbet i Manchester United, såfremt klubben henvender sig til ham.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sports Zone

Vincent Kompany fra Burnley til Brighton
Note: 
Thomas Tuchel er dog ikke den eneste, der bliver nævnt som mulig kommende træner i Manchester United. Det samme gør Brighton-træner Roberto de Zerbi, der oven i købet skulle være favorit til at overtage for Erik ten Hag, hvis han forlader klubben. Hvis det sker, har Brighton allerede afløseren klar i Burnley i form af Vincent Kompany
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Teamtalk

David de Gea til Real Betis
Note: 
Han har stået uden klub gennem hele sæsonen, men til sommer står Real Betis angiveligt klar til at hente David de Gea hjem til Spanien på en fri transfer. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Estadio Deportivo

Alexander Isak fra Newcastle til Barcelona eller Arsenal
Note: 
Der er rift om Alexander Isak, og med god grund. Svenskeren står alene i denne sæson noteret for 17 mål på 24 kampe i Premier League, og det er da heller ikke gået ubemærket hen hos hverken Barcelona og Arsenal, der dog skal hoste op med knap 800 millioner kroner, hvis de ønsker at købe ham fri af Newcastle
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun