• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Glen Riddersholm fortsætter som assistenttræner under Allan Kuhn i FC Midtjylland, mens Kenneth Andersen forlader SAS Liga-holdet.

Af Torsten Kjems Hansen

Da Thomas Thomasberg for godt et års siden tiltrådte som cheftræner i FC Midtjylland, præsenterede klubben samtidig en ny træner-konstellation, da men tilknyttede to assistenttrænere i form af ITU-træner Kenneth Andersen og U/17-træner Glen Riddersholm.

Mens Glen Riddersholm fortsætter som assistent under FC Midtjyllands nye træner Allan Kuhn, træder Kenneth Andersen ud af SAS Liga-holdets trænerteam.

- Det har hele tiden været en del af aftalen, at jeg skulle tilbage til trænerjobbet omkring A+-spillerne, hvis der er skete noget. Da Thomasberg blev ansat og Glen og jeg kom med i teamet, mente man at det var det rigtige. Det gør man så ikke længere, og det er helt fint med mig, siger Kenneth Andersen til tipsbladet.dk

Han er dog ikke er glad for udviklingen i SAS Liga-klubben.

- Det er Thomasberg, som er blevet fyret, men selvfølgelig står jeg også tilbage med en følelse af at have et ansvar. Både Glen og jeg har jo været med til at træffe mange beslutninger hen ad vejen, men i dag kan man jo så konkludere, at nogle af dem har været forkerte.

Læs også: Thygesen: Møde med Thomasberg onsdag

- Det værste er ikke længere at skulle arbejde sammen som team. Vi har haft et rigtigt godt samarbejde alle tre. Det gør ondt at vide, at de ting, vi har styret hen mod ikke er lykkedes, siger Kenneth Andersen.

Kender Allan Kuhn
I jobbet som A+-træner i forbindelse med akademiet i FC Midtjylland kommer Kenneth Andersen dog stadig til at have noget med SAS Liga-holdet at gøre.

- Der er flere A+-spillere inde omkring SAS Liga-holdet, og dem skal jeg have noget med at gøre. Nu skal jeg have etableret et samarbejde med Allan Kuhn omkring, hvordan vi gør det bedst. Jeg kender ham lidt fra P-kurserne (Den højeste træner-uddannelse), og han er en glad fyr, så det skal nok komme til at gå godt, siger Kenneth Andersen.

- Det var et arbejde, der fungerede super godt under Erik Rasmussen og Thomas Thomasberg, men Allan Kuhn har også erfaring som både chef og assistent i AaB, så det kan meget vel være, at han kommer med gode erfaringer fra, hvordan de har gjort det i AaB, lyder det fra Kenneth Andersen.

Læs også: Thomasberg færdig i Midtjylland

LÆS OGSÅ: Stort eksklusivt tillæg om Premier League - bliv klar til weekenden!

Superliga

Mere Superliga

Fokus