AC Milan meldes ude efter svensk landsholdsspiller
Foto: Getty Images
Serie A

AC Milan meldes ude efter svensk landsholdsspiller

AC Milan er efter sigende interesserede i svensk midtbanespiller.

AC Milan er ved at udvikle sig til en skandinavisk koloni. Klubben råder allerede over danske Simon Kjær, svenske Zlatan Ibrahimovic og norske Jens Petter Hauge, og nu kan endnu en skandinav være på vej.

Normalt velinformerede Gianluca Di Marzio skriver således, at AC Milan overvejer at hente den svenske landsholdsspiller Mattias Svanberg.

Læs også:Stortalentets deroute: Fra Real Madrid til den spanske fjerdedivision

Mattias Svanberg er en profil på midtbanen hos ligakonkurrenterne Bologna, hvor han i denne sæson har spillet 16 kampe med to mål til følge, og af den grund skal de foretrække at beholde ham resten af sæsonen.

Gianluca Di Marzio melder dog om, at AC Milan og Bologna har et godt forhold, som kan gøre en handel nemmere, mens Milano-klubben allerede har holdt et møde med den svenske spillers agent.

Læs også:AC Milan udlejer forsvarsspiller i halvandet år

Samtidig skal AC Milan ifølge mediet være ude efter en forsvarsspiller, hvor franske Mohamed Simakan fra Strasbourg og engelske Fikayo Tomori fra Chelsea er emner.

AC Milan topper Serie A efter 17 spillerunder med 40 point. De har tre point ned til Inter på andenpladsen, seks point ned til Roma på tredjepladsen og syv point ned til de forsvarende mestre fra Juventus. 

Læs også:Juventus-træner med klar besked til Ronaldo og co. trods sejr