• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Eriksen meldes på vej tilbage til England: Inter vil tjene kassen på ham

Foto: Getty Images

Det ser ud til, at man er ved at give op i Inter med Christian Eriksen, som man nu er klar til at sende ud af svingdøren i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Det lignede begyndelsen på en ny og god udfordring for Christian Eriksen, da han rykkede til Inter i januar. Dog fik Covid-19 fat i Italien og lukkede ligaen ned. Da den åbnede igen havde Inter-træner Antonio Conte designet sin opstilling til Eriksen, men det gik han hurtigt væk fra igen.

Siden har Christian Eriksens vej til spilletid været ganske hård, og det ser ikke ud til, at det bliver bedre. Særligt ikke efter Inter og Conte tidligere på ugen blev enige om at fortsætte samarbejdet.

Læs også:Conte fortsætter som Inter-træner efter krisemøde

Det skriver den italienske sportsavis Corriere dello Sport.

Her bliver der endvidere peget på, at da Eriksen nu ser ud til at skulle bruge mere tid på bænken, så kan de ligeså godt få nogle penge i kassen for ham i stedet. Prisen skulle lyde på omkring 375 millioner kroner.

Læs også:Eriksen-konkurrent forlader Inter

Selv betalte Inter ifølge klubbens regnskab 200 millioner kroner for danskeren, og dermed vil de kunne skabe et pænt overskud på at have haft danskeren i mindre end et år. I den forbindelse skulle det særligt være klubber i England, som kan blive Eriksens næste af slagsen.

Samtidig forlyder det, at Inter skulle nærme sig en spiller som Arturo Vidal, som vil gøre Christian Eriksens muligheder for spilletid endnu sværere.

Læs også:Bevæget Sevilla-træner: Vi fortjente at vinde

Læs også:Sevilla slår Inter og tager ny Europa League-titel