• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

- I øjeblikket er det ikke et dansk eventyr

Foto: Getty Images

Jesper Lindstrøm har ikke fået en drømmestart i Italien, hvor Napolis cheftræner ikke rigtig har set danskerens vej endnu.

Af Lars Gram-Hanssen

For et par uger siden fortalte Jesper Lindstrøm i landsholdslejren, at han valgte Napoli på grund af udsigten til spilletid, selvom Liverpool også havde vist interesse for den tidligere Brøndby-profil. 

Indtil videre har det dog været småt med chancer til Jesper Lindstrøm, der i Napolis seneste to kampe har varmet bænken fra første til sidste fløjt. I onsdagens Champions League-opgør mod Braga stod Lindstrøm endda klar til at blive indskiftet, inden Napoli-cheftræner Rudi Garcia ændrede mening. 

Dermed har den danske landsholdsstjerne blot fået de 15 minutter i Napoli-trøjen, som han fik i 2-1-nederlaget mod Lazio inden landskampspausen. 

Den italienske avis Corriere dello Sport konstaterer, at Jesper Lindstrøms skifte til Napoli 'i øjeblikket ikke er et dansk eventyr'. Corriere dello Sport skriver endvidere, at danskeren med et prisskilt på over 200 millioner kroner indtil videre har vist sig som en dyr bænkevarmer.

Ifølge avisen skal en del af forklaringen findes i, at den netop overståede landskampspause har betydet, at Rudi Garcia ikke har haft den store tid til forme Jesper Lindstrøm på træningsbanen i Napoli. 

- Måske er han ikke i god form. Måske passer han ikke til de taktiske planer. Hvem ved? Det er endnu ikke til at forklare præcist, hvorfor han har siddet på bænken i to kampe i streg. Men i morgen venter endnu en dag. Eller rettere, på søndag venter der en ny kamp, hvor Napoli møder Bologna på Dall'Ara i ligaen. Måske får Lindstrøm chancen her, som Natan fik det mod Braga, skriver Corriere dello Sport. 

Napoli har fået en blandet start i Serie A, hvor de forsvarende mestre ligger nummer fem efter fire spillerunder.