• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Jacob Quvang

Jens Stryger nærmer sig tyrkisk storklub

Foto: Getty Images

Transferjournalisten Gianluca Di Marzio sender den danske landsholdsback til tyrkisk storklub.

Af Jacob Quvang

Jens Stryger Larsen har ad flere omgange denne sommer været rygtet til den tyrkiske storklub Galatasaray, og nu lader det til at være et spørgsmål om tid, før en handel går igennem.

I hvert fald hvis man skal tro den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio, som skriver, at Stryger Larsen er et enkelt skridt fra fremover at kunne bære den tyrkiske spillertrøje. 

Ifølge Di Marzio er de to klubber i tæt dialog, og tirsdag aften skulle Galatasaray angiveligt have budt omkring 22 millioner kroner for landsholdsbacken med bonusser, der sender det samlede bud op nær 37 millioner kroner. Udinese ønsker dog angiveligt knapt 45 millioner kroner for Stryger Larsen, der har været en fast mand på holdet siden ankomsten fra Austria Wien i 2017. Derfor mangler de to klubber stadig at blive enige om overgangssummen.

Forhandlingerne mellem Galatasaray og Stryger Larsen meldes til at være fremskredne, og her bør der ikke forekomme de store problemer.

Jens Stryger Larsen har spillet 140 kampe for Udinese. Han spillede samtlige seks EM-kampe for Danmark ved den forestående EM-slutrunde, og tidligere blev det meldt af flere udenlandske medier, at Galatasaray var på lægterne til nogle af Danmarks EM-kampe for netop at se Stryger Larsen i aktion. 

Jens Stryger Larsen har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Udinese. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020