Video : Tipsbladet
Serie A

Kjær med farvel-hilsen: Giver hint om fremtiden

Når karrieren er overstået, så er Simon Kjær uden tvivl tilbage i Milano med familien, fortæller han selv.

Simon Kjær har kontraktudløb i AC Milan efter denne sæson, og det står allerede nu klart, at karrieren kommer til at fortsætte et andet sted efter sommerpausen. Det er dog en herre, som har gjort et godt indtryk på klubben, men også har gjort et stort et på ham.

Det fortæller han om i en farvel-video med den italienske storklub.

Her kommer han ind på, at han siden skiftet til Palermo i 2008 har sagt til sin agent, at han ville til Milan, og det lykkedes for ham i 2020. Det står dog klart for ham, at det ikke er det sidste af Milano, han og familien kommer til at mærke, selvom det er slut i AC Milan nu.

- I sidste ende kom jeg hertil. Det er min klub. Det er mig sted, og det vil det altid være. Jeg vil gerne takke alle. I min tid her var det stoltheden og drømmen, der gav mig stor glæde og masser af tilfredsstillelse i min karriere og i livet, siger han og fortsætter:

- I fremtiden, når jeg hænger støvlerne op, så kommer jeg tilbage for at bo i Milano med min familie, fordi det er vores hjem, lyder det fra Simon Kjær.

Han har derudover en følelse med sit Milan-hold, som han også har med landsholdet, forklarer landsholdsanføreren.

- Alle skal være med om det. Man kan ikke have et hold, hvis der er fem, der ikke følger med. På den måde er det ikke et hold. Hvis man slider med det, så vil gruppen hjælpe dig. Det er den første gruppe i min karriere, som giver mig den samme følelse, som landsholdet, og jeg har været med på landsholdet i 14 år. Det er sket her på fire år, fortæller Kjær.

Det blev til ét trofæ i Milan-tiden for Simon Kjær, da han vandt Serie A i 2022. Det er også den eneste titel, han har vundet i sin karriere.