Serie A Mads Bye Marboe

Kryptisk Mæhle-chef: Tingene har ændret sig

Foto: Getty Images

Det er en meget kryptisk melding, han kommer med.

Af Mads Bye Marboe

Gian Piero Gasperini har været manden bag Atalantas store optur de seneste år, men efter denne sæson er det ikke usandsynligt, at en æra slutter.

Ovenpå klubbens 3-1-sejr over Spezia søndag eftermiddag var Gasperini nemlig ikke meget for at svare på, om han også er Atalanta-træner i næste sæson. I stedet sagde han:

- Jeg er meget glad for klubben og fansene. Jeg skrev under på en ny kontrakt i november, men tingene har tydeligvis ændret sig, og det afhænger af, hvad klubben beslutter. Vi har aldrig snakket om det. Jeg er åben for alle muligheder. Hvis vi bevæger os fremad på denne måde, vil jeg fortsætte med entusiame, siger han til Sky Sports Italia.

Den amerikanske investor Stephen Pagliuca købte tidligere på året 55 procent af aktierne i Atalanta og lovede store indkøb.

- Uanset hvad der sker med mig og spillerne, håber jeg, at Atalanta kan fortsætte med at vokse og gøre det bedre. Det er ikke nemt for en by som Bergamo at blive anerkendt over hele verden. Vi har opnået ekstraordinære resultater, men hvis du spørger mig, om Atalanta kan vinde Scudettoen, Champions League eller Europa League, vil jeg fortælle dig, at det sker for 1 af 10.000 hold.

Joakim Mæhle startede inde og spillede 87 minutter i sejren over Spezia.