• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Raser mod egen klub efter TikTok-video

Foto: Getty Images

En video på sociale medier skaber knas i forholdet mellem Napoli og stjernen Victor Osimhen.

Af Victor Risager

Victor Osimhen er en af verdens bedste angribere, men forholdet mellem spilleren og hans klub, Napoli, er ikke på toppen. Angriberens agent varsler nemlig, at man overvejer at gå rettens vej mod den italienske storklub.

Årsagen skal findes i en video på det sociale medie TikTok.

Her har Napoli selv lavet og delt en video, der viser Victor Osimhen fremskaffe, tage og brænde et straffespark. Altimens er der indsat et lydspor med en pivet stemme, der nok skal forestille at gengive Osimhens ord, og som kalder på straffesparket. Alt sammen tilsyneladende for at gøre grin med angriberen.

Se videoen her (artiklen fortsætter efter):

Og det opslag er altså uacceptabelt, mener Victor Osimhens lejr altså..

- Det, der skete i dag på Napolis officielle profil på TikTok-platformen, er ikke acceptabelt. En video, der håner Victor, blev først offentliggjort og derefter - men for sent - slettet. En alvorlig kendsgerning, der forårsager meget alvorlig skade på spilleren og forværrer den behandling, som drengen har lidt i den seneste periode med falske nyheder. 

- Vi forbeholder os retten til at tage retslige skridt og ethvert nyttigt initiativ for at beskytte Victor, skriver agent Roberto Calenda på X.

Victor Osimhen har i denne sæson scoret tre mål i fem ligakampe, men sæsonen har hidtil ikke været super god for Napoli, der i sidste sæson vandt det italienske mesterskab. Forleden var Osimhen også omdrejningspunkt i en anden meget omdiskuteret situation, da han var meget utilfreds med at blive udskiftet.