To straffespark redder ét point til Schöne og Lerager i Serie A

Genoa spillede lørdag aften 2-2 mod Brescia, som sender dem ét point over nedrykningsstregen.

Danskerklubben Genoa kæmper i denne sæson imod nedrykning fra Serie A, og derfor er alle point afgørende for dem. Lørdag mødte de Brescia på udebane, hvor det begyndte skidt, men endte med point til dem.

Det hele endte nemlig med 2-2 mellem de to bundklubber.

Brescia lagde nemlig stærkt ud med at komme foran med både 1-0 og 2-0 efter bare 13 minutter af kampen, da Donnarumma og Semprini sendte bolden i kassen én gang hver. Genoa fik dog vendt opgøret på to straffespark.

Det første kom efter 38 minutter, hvor det var Falque, der stod klar ved 11-meterpletten, mens det i anden halvleg var Pinamonti, som sørgede for at Genoa-mandskabet fik udlignet til 2-2, da førnævnte Falque var blevet skiftet ud tidligere.

Når det kommer til danskerne i Genoa, så begyndte både Lasse Schöne og Lukas Lerager på bænken, men de kom begge ind i løbet af anden halvleg, hvor de begge var med til at få holdet tilbage på sporet.

Resultatet betyder, at Genoa nu er ét point over nedrykningsstregen. Næste opgave for Genoa er mod mestrene og indehaverne af førstepladsen i Serie A, Juventus.