• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Jacob Quvang

Tyrkiske medier: Stryger skriver med storklub

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Jens Stryger Larsen er ifølge flere tyrkiske medier tæt på at skrive under med storklubben Galatasaray.

Af Jacob Quvang

Det har været noget af en sommer for Jens Stryger Larsen. Landsholdsbacken fik spilletid i samtlige af Danmarks seks EM-kampe, og de sidste tre spillede han fra start. Kort efter EM blev han gift med sin kærlighed, Emilie Sylvest, og nu skriver flere tyrkiske medier, heriblandt NTVSpor og rriyet, at han er snublede nær et skifte til den tyrkiske storklub Galatasaray. 

Begge medier melder, at Jens Stryger Larsen allerede har bestået lægetjekket i klubben, og at han tirsdag ankommer til Istanbul for at underskrive kontrakten. 

Læs også:Søndagens rygtebørs: Barcelona vil have EM-profil

Han skulle angiveligt skrive under på en treårig kontrakt med option på et år yderligere. Galatasaray betaler angiveligt 3,2 millioner euro for danskeren, hvilket svarer til 23,8 millioner kroner. 

Forhandlingerne mellem Galatasaray og Udinese har ellers været gået lidt i stå, men det lader altså til, at der nu er sat punktum. Galatasaray har længe været meldt interesseret i Jens Stryger Larsen, og flere udenlandske medier meldte også, at klubben var på lægterne til nogle af Danmarks EM-kampe for at tage et nærmere kig på ham. 

Læs også:Officielt: Atlético kaprer stor Serie A-profil

Jens Stryger Larsen har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med italienske Udinese, hvor han har været fast mand på holdkortet i de fire år, han har været der. 

Sidste sæson spillede han 33 kampe i Serie A for Udinese, og samlet ender han på i alt 140 kampe for klubben, hvis skiftet som ventet bliver en realitet. 

Galatasaray endte i sidste sæson som nummer to i den bedste tyrkiske række.

Læs også:Serie A-klub har Jens Stryger Larsen på blokken

Læs også:Søndagens rygtebørs: PL-klub vil have Dolberg

Læs også:Forstærkning til Bo Svensson: Henter EM-spiller

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020