• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Vil væk efter skænderi under FC Midtjylland-kamp

Foto: Getty Images

Atalanta-stjernen Alejandro Gomez vil væk fra storklubben. Forholdet til cheftræner Gian Piero Gasperini gik galt under en kamp mod FC Midtjylland.

Af Ole Hoffskov

Atalantas anfører Alejandro Gomez er på vej væk fra den italienske storklub. Forholdet til cheftræner Gian Piero Gasperini er ødelagt, og det hele gik galt under opgøret mod FC Midtjylland den 1. december.

Her blev den argentinske offensivspiller flået ud i pausen, men flere medier har rapporteret, at han i første omgang nægtede at lade sig udskifte. Det førte til et heftigt skænderi med Gasperini, og det har ulmet i den italienske klub lige siden 1-1-kampen mod de danske mestre.

I sæsonens første ni ligakampe var Alejandro Gomez med fra start i dem alle, men søndag sad anføreren på bænken i alle 90 minutter, da Atalanta mødte Fiorentina.

Læs også:Medie: Succestræner overvejer at sige op efter skænderi i FCM-kamp

Søndag skrev den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio, at Gomez vil væk fra Atalanta i januars transfervindue, og det mere end antyder argentineren også på Instagram, hvor han mandag har lavet en "story".

Her skriver Alejandro Gomez.

- Kære fans. Jeg skriver til jer her, fordi jeg ikke har andre muligheder for at forsvare mig eller tale med jer. Jeg vil bare fortælle jer, at når jeg forlader klubben, får I sandheden om det hele. I kender mig, I ved, hvem jeg er. Jeg elsker jer. Jeres kaptajn.

Læs også:Lodtrækning: Her er ottendedelsfinalerne i Champions League

Alejandro Gomez kom til Atalanta i 2014, og han har spillet 251 kampe for den italienske storklub. Han er med andre ord en markant spiller i klubben, og siden 2016 har han båret anførerbindet.

I opgøret mod FC Midtjylland i Herning scorede Alejandro Gomez et pragtmål for Atalanta - det kan du se i videoen i toppen af artiklen. 

Læs også:Analyse: Her er FC Midtjyllands Champions League-vindere

Læs også:FC Midtjylland skovler millioner ind på Liverpool-skalp

Læs også:Lærepenge og de rigtige millioner: Det tager FCM med fra Champions League

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus