Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Serie A

Wind og Mudrazija fik minutter i intern FCK-testkamp

Både Jonas Wind og Robert Mudrazija var på banen i en intern testkamp i FC København tirsdag formiddag.

Jonas Wind og Robert Mudrazija er på vej tilbage fra skader, og tirsdag fik de to FCK-spillere minutter i benene, da løverne spillede en intern testkamp mellem reserveholdet og U19-holdet.

Opgøret var på tre gange 20 minutter, og Jonas Wind fik 40 minutter på banen, mens Robert Mudrazija, der forlængede sin kontrakt med FCK i sidste uge, spillede samtlige minutter.

Læs også:Ingen tvivl: Hør de homofobiske råb fra FCM-fansene her

Begge spillere siger til FC Københavns hjemmeside, at de ikke mærkede noget til deres tidligere skader. Det er dog stadig uvist, hvornår de er til rådighed i Superligaen. 

Jonas Wind har ikke været i aktion for FC København siden august sidste år, mens Robert Mudrazija blot står noteret for fire kampe og 31 minutter i Superligaen i indeværende sæson.

Læs også:Optakt: FC København - FC Midtjylland

FC Københavns reserver vandt i øvrigt 2-1 i den interne testkamp, hvor velkendte navne som Karlo Bartolec, Sten Grytebust, Nicolaj Thomsen og Ragnar Sigurdsson også deltog. Muamer Brajanac blev dobbelt målscorer på Stephan Andersen, der var udlånt til U19-holdet. Her kunne den 38-årige målmand potentielt være far til de fleste. 

Læs også:Sory Kaba: Jeg ville gerne have scoret flere mål

Læs også:Ekspert: FCM taber ikke til FCK, hvis Onyeka er med fra start

Læs også:Uafgjort afskaffes i toppen af dansk U17-fodbold