Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dansk midtbaneprofil: Jeg fik tilbud fra Iran

Mikkel Rygaard endte dog med at takke nej, fortæller han.

Den danske midtbanespiller Mikkel Rygaard har tidligere i karrieren været i Polen, og han spiller i øjeblikket for svenske Häcken. Han har dog haft mulighed for at komme til en del varmere himmelstrøg.

Det fortæller han om i et interview med FotbollDirekt.

- Der var en klub i Iran, som var interesseret. Der kom et bud, men vi takkede nej, siger Rygaard.

Situationen for ham er da også sådan, at han har kontraktudløb med Häcken til jul, så om få måneder vil han kunne forhandle med andre klubber.

- Jeg er 33 år nu, og det er ikke ofte at indgå langvarige kontrakter med spillere på den alder, men jeg er stadig energisk og sund. Så jeg venter selvfølgelig stadig på klubben, forklarer han og fortsætter:

- . Jeg har ikke hørt noget fra dem endnu, så vi må se, hvad der sker. Om to måneder kan jeg tale med hvilken som helst klub, jeg ønsker, lyder det fra Mikkel Rygaard.

Under sit ophold i Häcken har han vundet både det svenske mesterskab og den svenske pokalturneringen. Det var i henholdsvis 2022 og 2023. Han er endvidere blevet kåret som årets midtbanespiller i Sverige samme år som mesterskabet kom i hus.

I dansk fodbold har han spillet for en række klubber, men han er nok mest kendt for sin tid i Lyngby og FC Nordsjælland.