• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Jacob Quvang

De vil hente spændende AGF- og Viborg-emne

Foto: Getty Images

De to danske klubber har tidligere været på stadion for at overvære Otto Rosengren, og nu har en svensk topklub meldt sig ind i kampen om ham.

Af Jacob Quvang

Allsvenskan bugner af unge spændende talenter, og et af de seneste skud på stammen er 20-årige Otto Rosengren.

Midtbanespilleren har etableret sig på Mjällbys- og det svenske førstehold og for godt en måneds tid siden bekræftede Rosengrens agent over for Tipsbladet, Hans Larsson, at danske klubber - helt specifikt AGF og Viborg - har kigget på ham, ligesom det også var tilfældet med selveste Manchester United.

- Der har været nogle danske, engelske og en hollandsk klub at kigge på ham. Viborg, AGF og Manchester United har blandt andre været og kigge på ham, sagde han i den forbindelse.

Nu har endnu en klub meldt sig på banen, og det er endda med konkret interesse. Ifølge Sportbladet arbejder Malmö FF hårdt på at hente Otto Rosengren, som skal gå ind og styrke klubbens midtbane til sommer.

Klubben går en travl sommer i møde på transfermarkedet, men det kan blive vanskeligt for dem at overbevise Rosengren om at fortsætte karrieren der. Tidligere har han afvist at skifte til en anden svensk klub, da han gerne vil prøve sig af i udlandet, men Malmö vil overbevise ham om, at et skifte til dem er godt for hans udvikling. Der opstår ligeledes et stort hul på Malmös hold, når man til sommer siger farvel til stortalentet Hugo Larsson, der er solgt til Eintracht Frankfurt for et stort millionbeløb.

Udover interesse fra de førnævnte klubber melder Sportbladet også om hollandsk og belgisk interesse for Rosengren.

Rosengren er fast mand på Mjällbys midtbane, hvor han stort set starter inde hver gang. Han er dog ikke nogen født målscorer, og han har endnu ikke fundet netmaskerne i sine foreløbige 44 kampe for Mjällby.