Video : Tipsbladet
Skandinavien

Forlod FCM: Nu træner han med i ny klub

Armin Gigovic er tilbage i en af sine tidligere klubber.

Armin Gigovic har haft en usædvanligt omtumlet karriere i de seneste år. Han er egentlig på kontrakt med den russiske klub Rostov, men efter russernes invasion i Ukraine har han kunne skifte væk, da en afgørelse fra FIFA betyder, at man har kunne suspendere kontrakten.

Det har han udnyttet til at spille for først OB og siden FC Midtjylland i Superligaen. Det stod i slutningen af den netop overståede sæson klart, at hans tid i FCM var ved at rinde ud, og at han skulle finde et andet sted at spille.

Nu står det klart, at han fra og med søndag træner med i svenske Helsingborg. Det oplyser klubben på dens twitter-konto.

Det er en klub, som har et tæt forhold til Gigovic, da han spillede for dem som både ungdomsspiller og i de første år som senior, inden turen gik til den føromtalte russiske klub.

- Døren står altid åben for vores egne, skriver Helsingborg om midtbanespilleren.

Tidligere har Tipsbladet kunne fortælle om interesse fra en belgisk klub.

I den seneste sæson vandt han det danske mesterskab med FC Midtjylland, hvor han spillede 27 kampe og lavede tre assister undervejs fra sin position på midtbanen.

Derudover kan han se tilbage på, at han 'skiftede' landshold fra det svenske til det bosniske, og for den har han allerede spillet to A-landskampe mod henholdsvis England og Italien.