• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mads Bye Marboe

Knudsen om Hareide: Har aldrig set noget lignende

Foto: Getty Images

Jonas Knudsen har været særdeles imponeret over Åge Hareides arbejde med det danske landshold.

Af Mads Bye Marboe

Jonas Knudsen var tæt på startopstillingen på det danske landshold og spillede fast for Ipswich indtil slutningen af 2018.

Større Championship-klubber viste interesse for danskeren, og Knudsen besluttede sig for, at han ikke ville forlænge sin kontrakt med klubben - og så røg han på bænken.

I anden halvdel af 2018/19-sæsonen spillede venstrebacken bare fem kampe, inden han i sommer lavede en aftale med Malmö FF med håbet om, at han igen kunne få fast spilletid.

Men 27-årige Knudsen har ingenlunde været med fra start i alle kampe, og han erkender, at det ikke er gået helt efter planen.

Læs også:Dansk back hylder Irlands landstræner: Han drak kaffe med min mor

- Det har været okay. Jeg har ikke fået den spilletid, som jeg havde ønsket, men det er klubbens og trænerens beslutning. Jeg skal arbejde endnu hårdere, siger han til Fotbollskanalen og erkender, at han ikke havde regnet med, at det skulle tage mere end seks måneder at komme i topform igen:

- Nej, det følte jeg ikke. Jeg vidste ikke, hvad jeg ville få ud af seks måneder. Jeg har erfaringen og har oplevet forskellige ting i min karriere. Jeg burde kunne gå direkte ind på holdet og præstere.

Jonas Knudsen fik debut for det danske landshold i 2014, og siden playoff-kampen mod Irland i 2017 har han mere eller mindre været en fast bestanddel af Åge Hareides landsholdstrup.

Knudsen var også med på bænken, da Danmark denne gang kvalificerede sig til EM med 1-1 i Irland, og han synes ikke, at DBU skulle have fundet en ny landstræner.

Læs også:Malmö kæmpede sig til enkelt point mod Lugano

- Jeg tror, at mange kan se, at det er en hård beslutning. Åge har været fantastisk og har gjort det godt for Danmark. Vi har ikke tabt en kamp længe. Jeg er selvfølgelig ked af, at han og hans stab forlader os.

- De har gjort et godt stykke arbejde med at samle truppen og samle Danmark. Jeg har aldrig set noget lignende. Det er det, landsholdsfodbold handler om: at samles og få resultater. Det kan man ikke sætte en finger på. Vi har fået resultaterne.

Jonas Knudsen spillede senest 22 minutter i 4-0-sejren over Luxembourg.

Læs også:Europa League-avancement får ikke Malmö-ikon til at forlænge karrieren

Læs også:Fysisk træner stikker til Jonas Knudsen: Han har ikke været vant til at vinde

Læs også:Danskere indblandet i vildt guldræs i Sverige: En fiasko, hvis vi ikke vinder

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus