• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mikkel Fuhr Nielsen

Lang transfernæse til FCM: Her er hans nye klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland havde det svenske stortalent på besøg for nylig, men nu har han valgt en klub i hjemlandet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Der har været vild jagt på det 16-årige stortalent Lucas Bergvall.

Midtbanespilleren er ejet af Brommapojkarna, men med blot et år tilbage af sin aftale, så har bejlerne stået i kø for at tilknytte ham. Blandt dem har FC Midtjylland også været inde i billedet.

Lucas Bergvall har sågar været på besøg på den jyske hede, men han har i sidste ende valgt at lande en aftale med en klub i hjemlandet Sverige. FotbollDirekt skriver, at han har valgt Djurgården som sin næste arbejdsgiver.

AIK forsøgte ifølge oplysninger fra samme medie, at hente Lucas Bergvall indtil det sidste, men fremover peger alt i retning af, at han skal tørne ud for Djurgården. De spiller til dagligt i den bedste svenske række.

Alt er endnu ikke på plads, da man fortsat kæmper om at blive enige om prisen. Djurgården ønsker ikke at købe ham for 6,85 millioner kroner, som Brommapojkarna forlanger.

Djurgården har tidligere forsøgt sig med et bud i omegnen af fire millioner kroner, og derfor forventes det, at klubberne lander et sted midt imellem de to millionbeløb.

Lucas Bergvall har særligt i efteråret fået sit store gennembrud for Brommapojkarna. Her har han noteret sig for et enkelt mål i 11 kampe i Sveriges næstbedste række.