Video : Tipsbladet
Skandinavien

Rade Prica om sin søn: Han bliver bedre, end jeg nogensinde var

Den tidligere AaB-profil erkender, at sønnen Tim bliver bedre, end han nogensinde selv var.

Som aktiv fodboldspiller havde Rade Prica en flot karriere, der blandt andet talte 14 landskampe for Sverige og succesfulde ophold i danske AaB samt andre skandinaviske klubber.

At score mål ligger øjensynligt i generne i familien, for den tidligere AaB-bombers søn, Tim, ser ud til at følge i sin fars fodspor. Den 18-årige angriber har scoret mål på samlebånd for de svenske ungdomdslandshold, og på seniorplan har han spillet tre kampe for Malmö FF.

Og den unge angriber bliver bedre end sin far. Sådan lyder det fra Rade Prica selv.

Læs også:Sportschef bekræfter: Rade Pricas søn forhandler kontrakt med Malmö

- Han har alle muligheder for at blive en rigtig god fodboldspiller. Jeg kan næsten allerede sige, at han bliver bedre, end jeg var. Jeg har aldrig kunnet lide at prale af mig selv, men jeg fik udrettede jo noget. Han vil helt sikkert være bedre, end jeg nogensinde var, siger Rade Prica ifølge norsk Eurosport.

Tim Prica kan også snart være på vej til en af sin fars tidligere klubber. Rade nåede at score 65 mål på 141 kampe for Rosenborg BK, og den norske klub skulle være meget interesserede i at hente Tim Prica, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet. Og det kunne være et godt match, lyder det fra faren. 

- Der er interesse for ham. Han har seks måneder tilbage af kontrakten med Malmö og har fået et nyt tilbud. Han må selv bestemme, hvad han vil gøre, siger Prica og tilføjer om interessen fra Rosenborg:

Læs også:Tidligere AaB-træner indleder sag mod svensk klub

- Vi boede der i fire og et halvt år, så han har nogle venner og kontakter fra den tid. Han ville trvies i Trondheim, hvis han skal spille for Rosenborg BK.

Rade Prica spillede i AaB fra 2006 til 2008. 

Læs også:Superliga-træner frygter for skader: De tackler jo ikke nogen

Læs også:Alt om FC København: Sultne løver på ulvejagt

Læs også:Holse hastede til Danmark: Sygdom i nærmeste familie

Læs også:Carlo Holse om svær start i Norge: Jeg følte mig meget ensom

Læs også:AaB-legende om mestertræner: Pga. ham spiser jeg sjældent havregrød