Randers-ikon ramt: Det her er skidehårdt
Foto: Getty Images
Skandinavien

Randers-ikon ramt: Det her er skidehårdt

Den nuværende Hammarby-profil har ikke haft det nemt med at blive skadet.

Den 32-årige danske midterforsvarer Mads Fenger har siden 2017 spillet for svenske Hammarby, men i den seneste tid er det ikke blevet til så meget, da han har været ramt af en skade.

Det er en, som han har kæmpet en del med, og det har ikke været let for ham at gå igennem, fortæller han i et interview med Fotbollskanalen.

- Denne skade har været meget op og ned for mig. Det er ikke gået fremad og op hele tiden. I stedet har det hele tiden været op og ned, op og ned. Så mentalt har det været svært til tider, siger han og fortsætter:

- I det ene øjeblik tager man skridt i den rigtige retning, men så kommer der tilbageslag. Så det har været frustrerende. Og det har været ekstra frustrerende, når jeg ikke har kunnet være med, især når det ikke er gået så godt for holdet. Jeg ønsker intet andet end at hjælpe holdet på banen, lyder det fra Fenger.

Skaden opstod i forbindelse med en glidende tackling, som altså endte med, at han kunne mærke noget på bagsiden af benet.

- Det her er skidehårdt. Man kæmper så hårdt og gør hele tiden alt, hvad man skal. Men det tager tid. Man skal bare fortsætte med at kæmpe hver dag, og forhåbentlig er jeg snart tilbage, fortæller Mads Fenger.

Søndag skal Hammarby møde Sirius, hvor han håber på at kunne være med, men han havde samme håb om weekendens kamp mod Elfsborg. Dog håber han på enten en startplads eller en plads på bænken.

Fenger er desuden stadig rekordindehaver for flest kampe for Randers FC, og han har senest talt om en retur. Læs mere om det her.