• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kenneth Jensen

Tidligere Superliga-sportschef i spil til stort job i Sverige

Tidligere Superliga-sportschef i spil til stort job i Sverige
Foto: Randers FC

Ifølge svenske Expressen er tidligere Randers-, Viborg- og SønderjyskE-sportschef en kandidat til stillingen i IFK Göteborg.

Af Kenneth Jensen

Den svenske klub IFK Göteborg er på udkig efter en ny sportsdirektør, efter Mats Gren i oktober stoppede i stillingen, og klubben leder ikke kun i Sverige, fortæller den svenske avis Expressen nu på sit website.

Den søgen efter en ny sportschef har bragt klubben forbi Danmark, hvor tidligere Randers-, Viborg- og SønderjyskE-sportschef Ole Nielsen er ledig.

Danskeren er en erfaren mand med masser af rutine, og han er ifølge Expressen på bruttolisten over kandidater til at overtage efter Mats Gren.

Ole Nielsen blev fyret i Randers FC for halvandet år siden, efter han og direktør Michael Gravgaard ikke formåede at komme overens. Siden har han været sat i forbindelse med et job i Esbjerg og et job i Skotland, og nu er det altså et job i svenske IFK Göteborg.

Expressen noterer, at Ole Nielsen var manden, der solgte tidligere landsholdsspiller Lasse Vibe til IFK Göteborg i sommeren 2013. Lasse Vibe var en voldsomt populær fyr i IFK Göteborg.

Det er ikke kun Ole Nielsen, der er et emne. Også Sarpsborgs sportschef, Thomas Berntsen, er på bruttolisten i IFK Göteborg.

Ole Nielsen har tidligere vist sig at være en dygtig købmand, der får meget ud af lidt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus