21-årig Silkeborg-spiller stopper karrieren
Foto: Silkeborg IF
Superliga

21-årig Silkeborg-spiller stopper karrieren

Silkeborg-spiller indstiller karrieren efter flere års skadeshelvede.

21-årige Niclas Holm Pedersen har ophævet kontrakten med Silkeborg IF og indstiller sin karriere øjeblikkeligt. Det oplyser Superliga-klubben tirsdag formiddag.

Den unge midtbanespiller har døjet med store rygproblemer, og det er netop skadesudfordringer, der nu har tvunget Niclas Holm Pedersen til at indstille karrieren i en alt for tidlig alder.

Han har ikke spillet en kamp for Silkeborg IF i mere end to år.

- Det er utroligt hårdt allerede at skulle sætte støvlerne på hylden. Det er mit værste mareridt, som er blevet til virkelighed. Min rejse var kun lige begyndt, og nu er den slut. Det har været en utrolig hård kamp for mig med en så alvorlig skade som ikke mindst påvirker mig fysisk, men som også påvirkede mig psykisk. Det er det hårdeste, jeg har prøvet i mit liv, men klubben har virkelig hjulpet mig meget, selvom jeg ikke har kunne bidrage med så meget, siger Niclas Holm Pedersen og fortsætter:

- Først og fremmest så vil jeg gerne takke klubben for mange fantastiske år, jeg har fået så mange sindssyge gode oplevelser gennem fodbold, og det er takket være klubben. Jeg kunne ikke have ønsket mig et andet sted at have fået min fodboldopdragelse.

I Silkeborg IF begræder man naturligvis Niclas Holm Pedersens forløb, som nu har ført til et tidligt karrierestop.

-  Det gør altid ondt, når talentfulde fodboldspillere må opgive drømmen alt for tidligt, men med Niclas’ skadeshistorik og nuværende situation in mente, så ser hverken han eller vi andre muligheder. Desværre, siger sportschef Jesper Stüker.

Niclas Holm Pedersen opnåede fem førsteholdskampe for Silkeborg IF - han nåede aldrig at optræde i Superligaen.