• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AaB-keeper klar på skifte: Mange forhørte sig i sommer

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flere klubber forhørte sig på AaB-keeperen i sommer, og han er klar på at skifte inden for den nærmeste fremtid.

Af Victor Risager

Jacob Rinne var et af de mere oplagte salgsemner i AaB i sommer, men den svenske keeper endte alligevel med at blive i den nordjyske klub.

I AaB har han kontrakt med klubben indtil sommeren 2022, men Jacob Rinne bliver formentlig ikke i Nordjylland indtil da. I et interview med Fotbollskanalen forklarer keeperen, at han er klar på at skifte i den nære fremtid.

Læs også:FCN-træner hylder Ajax-spiller: Voldsomt, som han har kørt rundt med dem

- Vi er åbne for en transfer i den relativt nære fremtid, så begge parter kan drage fordel af det økonomisk. Sommeren var en god mulighed for alle. Jeg kom fra en stabil sæson, som jeg fik krydret med en rigtig god afslutning.

- Så betingelserne var der, men jeg krævede ikke, at jeg skulle videre. Alle parter har også været med på det, og AaB var klar på det til den rigtige pris og så videre. Men som for mange andre var der nogle ting, der kom i vejen på grund af pandemien. Det har også været en meget usikker periode, hvor klubber muligvis ikke var klar til at ofre så mange penge, siger Jacob Rinne til Fotbollskanalen.

Læs også:Brandvarm SIF'er tilbage på U21-landsholdet: Her er truppen

Selvom et skifte aldrig endte med at falde på plads, var der efter sigende flere klubber, som lurede på Jacob Rinne. Det blev dog aldrig konkret.

- Naturligvis havde vi en dialog, og jeg spurgte, hvordan det gik, men jeg fik kun svaret, at der ikke var noget konkret på bordet. Der var mange, der forhørte sig, som de ofte gør, men det var aldrig noget helt konkret, der kom op, forklarer svenskeren.

Den 27-årige keeper kom til AaB fra Gent i 2017, og han har også tidligere spillet for Örebro SK i hjemlandet. I Superligaen har han stået 104 kampe - heriblandt alle syv kampe i den indeværende sæson.

Læs også:Smadrede glasdør: Brøndby-spiller får ekstra karantænedag

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 7. spillerunde

Læs også:Thomas Thomasberg om AaB: Selvfølgelig er det en klub, jeg holder af

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus