Justesen: Mødet med storebror giver sommerfugle i maven
2013-05-02 13:56
Illustration

AaB's Jeppe Curth fortæller, at Allan Gaarde får støtte af Lynge Jakobsen i begyndelsen af jobbet som ny sportschef i klubben.

Allan Gaarde er blevet præsenteret som ny sportschef i AaB, hvor han til sommer formelt afløser Lynge Jakobsen som ny frontfigur i den sportslige afdeling. 

Nyheden er blevet vel modtaget i AaB's spillertrup, hvor et par af medlemmerne tidligere har prøvet at spille sammen med Allan Gaarde i dennes aktive periode i AaB. En af dem er Jeppe Curth. 

- Da jeg kom til klubben, nåede jeg at spillet et par måneder med Gaarde. Jeg har holdt kontakt med ham siden, og jeg kender ham som en fantastisk fyr. Så det er meget positivt, og vi glæder os til at have ham i klubben. Han bliver måske ikke en del af vores dagligdag, men det er måske et tegn på et mere moderne AaB, for han kommer med et nyt syn på tingene efter nogle år væk fra fodbolden, siger Jeppe Curth til tipsbladet.dk.

Allan Gaarde kommer til at træde i nogle store fodspor, idet han skal afløse Lynge Jakobsen på posten. Men Jeppe Curth forventer, at Lynge Jakobsen kommer til at støtte Gaarde i begyndelsen af jobbet. 

- Lynge vil stadig være med på sidelinjen, og på den måde vil Gaarde også få hjælp og støtte. Det er både det, vi har fået at vide og det som Lynge selv har sagt. Det bliver en stor hjælp for ham. Men han skal heller ikke udfylde Lynges rolle, for han skal skabe sit eget navn. Jeg tror, at Lynge og Gaarde bliver et godt makkerpar for AaB fremover, siger Jeppe Curth, der har stor tiltro til Allan Gaardes evner som ny sportschef.

- Når man har været i fodboldens verden i 15 år, glemmer man ikke bare mekanismerne, og Gaarde har erfaring fra både Danmark og udlandet. Desuden har han taget nogle uddannelser, så han har mange kompetencer inden for blandt andet kommunikation, regnskab og økonomi, og endelig er han en god fyr, der altid er vellidt, hvor han kommer, fastslår Jeppe Curth. 

Allan Gaarde tiltræder i jobbet som ny sportschef i AaB den 15. juni.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO