Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-boss kritiserer myndighederne: Det minder om Komiske Ali

Thomas Bælum kritiserer myndighederne for de restriktioner, som Superliga-klubberne er underlagt i forbindelse med afvikling af kampe.

Sammen med resten af Superliga-klubberne er AaB en del af kampagnen, der skal være med at få flere fans på stadion til de danske fodboldkampe, og i et interview med Nordjyske forklarer nordjydernes direktør Thomas Bælum, hvorfor de er med.

I øjeblikket er det nemlig kun tilladt med 500 fans på stadion, men i løbet af sommeren havde de fleste danske stadioner åbnet op for flere tusinde tilskuere.

Læs også:Johan Lange om Solbakken: Han kørte det ikke som et onemanshow

Og ifølge AaB-direktør Thomas Bælum giver det ikke mening, at det ikke længere er tilladt i Superligaen.

- Vi synes simpelthen ikke længere, at der er grundlag for at lave den nedlukning på stadions, og det minder en smule om Komiske Ali, at de stadig holder fast og heller ikke kan give os en tidshorisont for, hvornår der kan komme flere tilskuere ind igen, siger Thomas Bælum til Nordjyske og tilføjer, at de ikke føler sig hørt.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Er FCK blevet hjemløse uden Ståle Solbakken?

Ifølge DBU og Divisionsforeningen, der er torvholder på kampagnen, bliver både klubberne og DBU hårdt ramt af de nuværende restriktioner. Blandt andet kan de koste Superliga-klubberne op til 850 millioner kroner.

Derfor prøver man altså nu at få åbnet op for flere tilskuere på stadion, og to borgerlige partier har allerede bakket op om forslaget. 

AaB skal i weekenden møde FC København i Parken, men det bliver altså en kamp uden mange tilskuere. Til gengæld har københavnerne inviteret folketingspolitikere på stadion, så de kan opleve, hvordan Superliga-kampene afvikles. 

Læs også:Optakt: AGF - AC Horsens

Læs også:Brian Priske om Solbakken-fyring: Vi var alle overraskede

Læs også:AaB-stopper om forstærkninger: Truppen er til at spille med helt fremme