• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AaB-direktør giver hint om sportschef-jagten

Foto: Getty Images

Der er givet et klart tegn på, hvornår den næste sportslige leder er på plads i AaB.

Af Oliver Okstrøm

AaB tog onsdag afsked med norske Inge Andre Olsen, som bestræd rollen som sportschef i klubben. Midlertidigt har den administrerende direktør Thomas Bælum taget den kasket på, men det kommer nok ikke til at være længe, at han har den på.

Det giver han et hint om i et interview med Nordjyske, hvor man blandt andet kommer ind på, hvornår en ny sportschef eller sportsdirektør er på plads.

- Transfervinduet er jo allerede i gang. Det går i gang, når det foregående lukker, så om det er mig, der kommer til at sætte underskrifterne spiller ikke den store rolle, siger han og fortsætter:

- Men det tror jeg ikke det, er som det ser ud lige nu, lyder det fra Thomas Bælum.

Profilen på den næste i jobbet definerer AaB-direktøren desuden med, at det skal være en person, der kan være med til at definere den sportslige retning og har stærke ledelsesmæssige kvaliteter. Og så skal der vindes kampe.

Endvidere har Bælum nok at se til, da man også har et stort arbejde foran sig med at sætte en ny kurs for AaB, og der skal på det strategiske plan, og at man nu skal til at udarbejde fremtidens visioner og ambitioner - og det kommer til at ske før ansættelsen af en ny sportslig leder, bemærker han.

For kort tid siden fyrede nordjyderne Lars Friis som cheftræner og indsatte i stedet svenske Erik Hamrén. Klubben er desuden under nedrykningsstregen med to point op til Brøndby på den anden side af stregen.

AaB har fået en del kritik på det seneste og blandt andet blevet kaldt for et 'fladt batteri'. Læs mere om det her.