• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mathias Høj Jensen

AaB-profil efter VAR-drama: Det er frustrerende

Foto: Getty Images

Frustrationen var til at få øje på hos Lucas Andersen efter fredagens nederlag til OB i 3F Superligaen.

Af Mathias Høj Jensen

Lucas Andersen var frustreret efter fredagens nederlag til OB i kvalifikationsspillet i 3F Superligaen.

Det fortæller han til TV3 Sport.

I slutminutterne af fredagens opgør lignede det, at AaB skulle lave en sen udligning. Tim Prica sendte bolden i netmaskerne til 1-1, men svenskeren fik sit mål underkendt.

VAR traf en beslutning om, at Prica var offside i situationen. Tv-billederne viste efterfølgende, at AaB-angriberen var minimalt offside, og det frustrerer Andersen.

- Det er først og fremmest synd for Tim, der scorer et fantastisk mål. Vi får lagt en lille smule mere tryg i anden halvleg. Derefter står vi med en følelse af, at det er okay fortjent, at vi får scoret, og så bliver den underkendt. Det siger sig selv, at det er frustrerende, siger AaB-profilen.

AaB kom bagud kort før pausen. Bashkim Kadrii blev noteret for scoringen i en første halvleg, hvor AaB kæmpede med at finde melodien trods enkelte chancer.

- Vi var ikke gode nok i vores omgang med bolden. OB gav rigtig meget plads væk især i området ved Kusk. Vi havde nogle omstillinger, som vi ikke får gjort færdige, mens OB havde succes med de lange bolde op mod Okusun. 

Med nederlaget ligger AaB fortsat på syvendepladsen, der giver adgang til playoff-kampe om en plads i Europa. Og netop den europæiske billet er målsætningen for nordjyderne.

- Det er målet, og det har det været, siden vi kom i kvalifikationsspillet. Vi har kvaliteten til det, og jeg synes, vi er det bedste hold. Heldigvis har vi to hjemmebanekampe i træk, og vi har det stadig i egne hænder.

Næste kampe for AaB er søndag i næste uge, når nordjyderne hjemme tager imod bundholdet AC Horsens.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020