• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

AaB's nye farlige mand: Usædvanligt godt våben

Foto: Getty Images

AaB har netop præsenteret Louka Prip som forstærkning i truppen efter at en transfer-sum er betalt til AC Horsens.

Af Torsten Kjems Hansen

AaB har købt offensivspilleren Louka Prip fri af AC Horsens  og styrker dermed mulighederne på midtbanen - netop som varslet efter at det tidligere på ugen blev officielt, at Oscar Hiljemark på grund af mange skader stopper den aktive karriere og tiltræder som assistenttræner. 

AaB’s sportschef Inge André Olsen udtaler:

- Louka Prip er en spiller, som vi i sidste sæson fulgte tæt, og vi er glade for at have fået en aftale på plads med ham og AC Horsens.

- Louka er både kreativ, arbejdsom og udfordrende i sit spil, og hans usædvanligt gode venstreben er et godt våben såvel i åbent spil som ved standardsituationer, siger Inge André Olsen.

- Vi er overbeviste om, at Louka vil passe godt ind og udvikle sig yderligere hos os, hvor han kan dække flere offensive positioner, hvorfor vi har en klar forventning om, at han kan blive en profil i AaB, lyder det fra Inge André Olsen.

Louka Prip glæder sig til at tørne ud for den nordjyske klub

- Jeg er superglad for at have skrevet en fireårig aftale med AaB. Jeg har jo spillet i Aalborg et par gange og mærket en fantastisk atmosfære fra fansene, så det glæder jeg mig til at opleve iført en AaB-trøje.

- AaB står for mig som en klub, der spiller spændende, god og hurtig fodbold langs jorden. Det er et hold, der skaber mange chancer, leverer en masse fight og har et stærkt sammenhold, så klubben passer helt perfekt til mig, siger Luoka Prip.

Louka Prip har fået trøje nummer 18 i AaB, hvor der endnu er lange udsigter til at anfører Lucas Andersen er klar efter sin seneste skade - læs mere her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020