AC Horsens lejer offensivspiller i AaB
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

AC Horsens lejer offensivspiller i AaB

Marcus Hannesbo skifter fra AaB til AC Horsens på en lejeaftale.

AC Horsens lejer offensivspilleren Marcus Hannesbo i AaB. Den 20-årige offensivspiller var i den forgangne sæson udlejet til FC Fredericia, og nu er det altså Superliga-oprykkerne fra Horsens, der har indgået en lejeaftale med Hannesbo.

Aftalen gælder for hele den kommende sæson.

- Jeg har stadig en drøm om at slå igennem i AaB, men nu er jeg parat til at gøre alt for min nye klub, som jeg synes, matcher mig godt, og det kan jo også sagtens være, at det er i AC Horsens, min fremtid skal være, hvis vi sammen får forløst tingene, siger Marcus Hannesbo.

AaB's sportschef Inge André Olsen fastslår, at det er den bedste løsning for alle parter, at Marcus Hannesbo skifter til AC Horsens.

- Hjemvendt fra sit ophold hos FC Fredericia har både Marcus og vi kunnet se, at der vil være et stykke vej til spilletid på vores bedste mandskab, og derfor har vi i fællesskab vurderet, at endnu et lejeophold ville være ideelt for Marcus’ fortsatte udvikling. Derfor er vi glade for allerede nu at have fået en aftale på plads med AC Horsens, hvor vi spændt vil følge Marcus i den kommende sæson, siger Inge André Olsen.

AC Horsens har sikret sig en købsoption på Marcus Hannesbo, der har spillet 32 kampe og scoret fire mål for AaB. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.